Skotte AB

Svarvning

Ellipse-blue-bg

Svarvning med hög precision och effektivitet

Vi är specialister på svarvning, en mångsidig tillverkningsmetod som spelar en avgörande roll inom industrin. Genom att rotera ett arbetsstycke och använda skärande verktyg formar vi material till önskad form och storlek med hög precision och effektivitet.

Varför välja svarvning?

Svarvning erbjuder en rad fördelar för tillverkningsprocessen. Genom att använda avancerade tekniker kan vi skapa komplexa geometrier med enastående noggrannhet. Vår svarvningstjänst ger dig möjlighet att producera komponenter i olika material och storlekar, vilket gör det till en idealisk lösning för många industrisektorer.

Referensprojekt

Utforska våra tidigare svarvningsprojekt för att få en inblick i vår kompetens och erfarenhet. Vi har framgångsrikt genomfört en mängd olika projekt inom olika branscher och kan garantera högkvalitativt utförande och pålitlig service.

Vår kapacitet och flexibilitet

Vi är stolta över vår förmåga att möta våra kunders unika behov. Oavsett om det handlar om enstyckstillverkning eller storskalig produktion kan vi leverera resultat av hög kvalitet inom korta ledtider. Vår moderna maskinpark och erfarna team gör det möjligt för oss att vara flexibla och effektiva i alla projekt vi tar oss an.

Teknisk expertis och kvalitetssäkring

Vi är passionerade för att leverera överlägsna resultat till våra kunder. Vårt team består av kvalificerade tekniker och operatörer som har omfattande erfarenhet och kunskap inom svarvningsområdet. Genom strikt kvalitetskontroll och noggrann övervakning av varje steg i tillverkningsprocessen säkerställer vi att varje produkt uppfyller våra höga standarder.

Våra svarvningsmetoder

  • CNC-svarvning: Vi använder avancerad CNC-teknik för att uppnå högsta precision och effektivitet i svarvningsprocessen. CNC-svarvning möjliggör automatiserade och exakta skärningar, vilket minskar risken för fel och ökar produktiviteten.

 

  • Manuell svarvning: Vid behov kan vi också utföra manuell svarvning för att hantera unika eller specialanpassade projekt. Manuell svarvning kräver skickliga operatörer och är lämplig för mindre serier eller prototyper.

 

Vi specialiserar oss även på längdsvarvning, flerspindlig svarvning, karusellsvarvning och kutsbearbetning, vilket ger oss möjlighet att möta olika tillverkningsbehov och projekt.

Tillverkningskapacitet

Vi har förmågan att bearbeta arbetsstycken i storlekar från Ø 4mm upp till Ø 300mm. Vår flexibilitet gör oss redo att hantera både enstyckstillverkning och stora volymer, samtidigt som vi kan möta krav på korta ledtider och snabba leveranser.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att diskutera dina svarvningsbehov och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina tillverkningsmål. Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig för att förverkliga dina projekt