Skotte AB

Plåt- och rörsvetsning

HEM
PLÅT- OCH RÖRSVETSNING

Mångsidig och Kvalitativ Plåt- och Rörsvetsning

Vi erbjuder en omfattande tjänst där precision och kvalitet står i fokus. Med vår moderna anläggning i Qingdao är vi utrustade för att hantera alla typer av plåt- och rörsvetsningsprocesser, från små till stora serier, och anpassar oss smidigt till kundens specifika behov.

Varför välja våra svetsningstjänster?

Svetsning är mer än bara att sammanfoga två metallstycken; det är en konstform som kräver precision och uppmärksamhet på detaljer. Vi säkerställer att varje svetspunkt är noggrant kontrollerad för att garantera optimal penetration och styrka. Vårt engagemang för kvalitet i varje steg av svetsprocessen skiljer oss från konkurrenterna och ger våra kunder förtroende för att deras produkter är hållbara och tillförlitliga.

plåt-rör-svetsning-img

Referensprojekt

Utforska våra tidigare projekt inom plåt- och rörsvetsning för att få en inblick i vår expertis och erfarenhet. Vi har framgångsrikt genomfört en mängd olika projekt och kan garantera högkvalitativt utförande och pålitlig service.

Vår kapacitet och flexibilitet

I vår interna verktygstillverkning kan vi snabbt anpassa oss till nya projekt och designändringar, vilket ger oss en hög grad av flexibilitet och effektivitet i uppstartsfasen av varje projekt. Vår kapacitet att hantera både små och stora volymer gör oss redo att möta alla dina tillverkningsbehov.

Teknisk expertis och kvalitetssäkring

Vårt team består av kvalificerade tekniker och operatörer med omfattande erfarenhet och kunskap inom plåt- och rörsvetsning. Genom strikt kvalitetskontroll och noggrann övervakning av varje steg i svetsprocessen säkerställer vi att varje produkt uppfyller våra höga standarder. Vi genomför regelbundna tester för att säkerställa att våra svetsar håller högsta möjliga kvalitet.

Våra Svetsmetoder

  • MIG/MAG-svetsning: Perfekt för både tunna och tjocka material, erbjuder hög produktivitet och pålitlig kvalitet.

 

  • TIG-svetsning: Idealisk för tunna material och kräver hög precision, vilket ger rena och starka svetsar.

 

  • Punktsvetsning: Effektiv för sammanfogning av tunna plåtar, med hög produktionshastighet och låg energiförbrukning.

Tillverkningskapacitet

Vi har förmågan att bearbeta plåtar och rör i olika storlekar och material. Vår flexibilitet gör oss redo att hantera både enstyckstillverkning och stora volymer, med korta ledtider och snabba leveranser.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov inom plåt- och rörsvetsning och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina tillverkningsmål. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och förverkliga dina projekt.