Skotte AB

Gjutning

Gjutning med mångsidighet och precision

Vi erbjuder ett komplett utbud av gjutmetoder, inklusive sandgjutning, kokillgjutning, pressgjutning och precisionsgjutning i vaxform. Vår expertis inom gjutning, både manuell och maskinell formning, samt omfattande efterbehandling gör oss till en idealisk partner för alla dina gjutningsbehov, oavsett storlek och antal.

Varför välja gjutning?

Gjutning är en mångsidig och kostnadseffektiv tillverkningsmetod som ger stora fördelar inom industrin. Med vår omfattande erfarenhet och breda utbud av gjutmetoder kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina specifika krav. Oavsett om det handlar om små eller stora volymer, kan vi leverera komponenter med hög precision och kvalitet.

Gjutning-referensbild

Referensprojekt

Utforska våra tidigare gjutningsprojekt för att få en inblick i vår kompetens och erfarenhet. Vi har framgångsrikt genomfört en mängd olika projekt inom olika branscher och kan garantera högkvalitativt utförande och pålitlig service.

Vår kapacitet och flexibilitet

Vi är stolta över vår förmåga att möta våra kunders unika behov. Oavsett om det handlar om enstyckstillverkning eller storskalig produktion kan vi leverera resultat av hög kvalitet inom korta ledtider. Vår moderna maskinpark och erfarna team gör det möjligt för oss att vara flexibla och effektiva i alla projekt vi tar oss an.

Teknisk expertis och kvalitetssäkring

Vi är passionerade för att leverera överlägsna resultat till våra kunder. Vårt team består av kvalificerade tekniker och operatörer som har omfattande erfarenhet och kunskap inom gjutningsområdet. Genom strikt kvalitetskontroll och noggrann övervakning av varje steg i tillverkningsprocessen säkerställer vi att varje produkt uppfyller våra höga standarder.

Våra gjutmetoder

  • Sandgjutning: En mångsidig metod som passar för både små och stora komponenter. Sandgjutning ger stor frihet i design och kan användas för en mängd olika material.

 

  • Kokillgjutning: Denna metod är idealisk för medelstora till stora volymer och ger komponenter med hög ytkvalitet och dimensionell noggrannhet.

 

  • Pressgjutning: Perfekt för stora volymer där snabb produktion och höga toleranser är viktiga. Pressgjutning ger starka och exakta delar med minimal efterbearbetning.

 

  • Precisionsgjutning i vaxform: En metod som ger extremt hög noggrannhet och detaljrikedom. Passar perfekt för komplexa och fina strukturer.

Tillverkningskapacitet

Vi har kapacitet att bearbeta arbetsstycken i varierande storlekar och volymer med hög effektivitet. Vår flexibilitet gör oss redo att hantera både enstyckstillverkning och stora volymer, samtidigt som vi kan möta krav på korta ledtider och snabba leveranser.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att diskutera dina gjutningsbehov och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina tillverkningsmål. Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig för att förverkliga dina projekt.