Skotte AB

Om Skotte

HEM
OM SKOTTE

Historik

Skotte AB startades av Per Skötte sent 90-tal och drivs vidare idag av sonen Fredrik Skötte. Företaget har vuxit och utvecklats genom åren och är nu en framstående aktör inom industrin.

Vår Verksamhet

Skotte AB erbjuder ett brett utbud av kundoptimerade artiklar till all industri, från produktägare till kontraktstillverkare. Vi fokuserar på att hitta de bästa tillverkningsmetoderna och processerna för att maximera effektiviteten och säkerställa högkvalitativa produkter. Vi arbetar med allt från enkla detaljer i höga volymer till enstycksprodukter och prototyper.

Global Närvaro och Nätverk

År 2007 expanderade vi internationellt genom att starta Qingdao Skotte Metal Products i Qingdao, Kina. Tillsammans med flera strategiska leverantörer i både Europa och Asien skapades Skotte Group Network. Genom vårt nätverk har vi möjlighet att utveckla egna produkter eller samarbeta med kunder för att förverkliga deras idéer. Vi erbjuder fullständiga lösningar från idé till färdig produkt, anpassade efter kundens behov.

Vår Vision

Vi strävar efter att vara en pålitlig partner för våra kunder, med fokus på kvalitet, innovation och effektivitet. Genom att ständigt utveckla våra processer och metoder, samt genom nära samarbeten med våra leverantörer och kunder, fortsätter vi att leverera högkvalitativa produkter och tjänster.