Skotte AB

Kallstukning

HEM
KALLSTUKNING

Kallstukning för högvolymproduktion

Kallstukning är en optimal produktionsmetod för stora volymer. Genom att bearbeta tråd i flera steg kan vi skapa färdiga produkter med hög precision och effektivitet. Vi erbjuder även efterföljande processer såsom gängning och maskinbearbetning för att möta dina specifika krav.

Varför välja kallstukning?

Kallstukning erbjuder en rad fördelar inom tillverkningsprocessen. Denna metod är särskilt effektiv för stora volymer och ger möjlighet att producera komponenter med hög noggrannhet och konsekvens. Vår kallstukningstjänst möjliggör tillverkning av detaljer i olika material och storlekar, vilket gör den idealisk för många industrisektorer.

kallstukning-img

Referensprojekt

Utforska våra tidigare kallstuktionsprojekt för att få en inblick i vår kompetens och erfarenhet. Vi har framgångsrikt genomfört en mängd olika projekt inom olika branscher och kan garantera högkvalitativt utförande och pålitlig service.

Vår kapacitet och flexibilitet

Vi är stolta över vår förmåga att möta våra kunders unika behov. Oavsett om det handlar om enstyckstillverkning eller storskalig produktion kan vi leverera resultat av hög kvalitet inom korta ledtider. Vår moderna maskinpark och erfarna team gör det möjligt för oss att vara flexibla och effektiva i alla projekt vi tar oss an.

Teknisk expertis och kvalitetssäkring

Vi är passionerade för att leverera överlägsna resultat till våra kunder. Vårt team består av kvalificerade tekniker och operatörer som har omfattande erfarenhet och kunskap inom kallstukningsområdet. Genom strikt kvalitetskontroll och noggrann övervakning av varje steg i tillverkningsprocessen säkerställer vi att varje produkt uppfyller våra höga standarder.

Våra kallstuktionsmetoder

  • Flerstegs kallstukning: Vi använder avancerad teknik för att bearbeta tråd i flera steg till färdig produkt. Denna metod garanterar hög precision och effektivitet i tillverkningsprocessen.

 

  • Gängning: Efter kallstukningen kan vi erbjuda gängning som en efterföljande process för att anpassa produkterna till specifika krav.

 

  • Maskinbearbetning: För ytterligare bearbetning erbjuder vi maskinbearbetning som komplement till kallstukningen. Detta möjliggör tillverkning av komplexa detaljer och anpassade lösningar.

Tillverkningskapacitet

Vi har kapacitet att bearbeta stora volymer med hög effektivitet. Vår flexibilitet gör oss redo att hantera både enstyckstillverkning och stora volymer, samtidigt som vi kan möta krav på korta ledtider och snabba leveranser.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att diskutera dina kallstuktionsbehov och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina tillverkningsmål. Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig för att förverkliga dina projekt.