Meny Stäng

Vi söker Innesäljare / Back office

Vi söker Innesäljare / Back office

Innesäljare

Vi söker dig som har teknisk bakgrund och några års erfarenhet av försäljning, gärna mot bygghandel/DIY-branschen.

Arbetsuppgifterna innebär att

-Ansvara för vårt affärsområde och varumärke “Skotte Garden”.

-Sköta och vårda våra befintliga bygghandels- och DIY kunder

-Marknadsföra och utveckla varumärket “Skotte Garden” till nya kunder och med nya produkter

-Expandera försäljning, främst till Norden

Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta VD Fredrik Skötte tel. 0370-332132

Din ansökan önskar vi senast den 15 feb -23 till

Kvalifikationer

Om jobbet

Skotte AB är ett starkt växande bolag med ett tillverkande dotterbolag i Kina. Vårt fokus är att tillverka svarvade, frästa, pressade och svetsade delar av stål eller annan metall. Vi utvecklas nu starkt inom vårt Industri-segment. Vi söker därför en medarbetare som ska ansvara för innesälj och backoffice.

Tjänsten innefattar ansvar för kunder inklusive kundkontakter, kalkylering, offerering, orderläggning, leveransbevakning, uppföljning och kvalitetskontroller. Det kommer finnas möjligheter att växa inom företaget med tex försäljning och nykundsbearbetning.

Vi söker dig som är välstrukturerad, noggrann och gillar att vara “spindeln i nätet” med många bollar i luften. Du får gärna ha teknisk bakgrund eller erfarenheter, inom tex. produktionsmetoder, materialteknik, ritningslära och ytbehandling. Tjänsten innebär till att börja med ett mindre antal resor och kundbesök inom Sverige. Du behöver behärska engelska och svenska i tal och skrift.

Skotte AB erbjuder stor frihet och flexibilitet, under ansvar, med stora möjligheter att utvecklas och växa med företaget. Vi sitter i fräscha lokaler centralt i Värnamo.

Om anställningen